Romerike Folkehøgskole

Romerike Folkehøgskole

Romerike Folkehøgskole ligger i Jessheim og dermed rett i nærheten av både flyplassen Gardermoen og hovedstaden Oslo. Folkehøgskolen er for deg som er interessert i musikk eller teater og tilbyr linjer både foran og bak scenen. Ringerike Folkehøgskoles kor er skolens stolthet hvor du vil få mulighet til å opptre med over 100 andre elever ved folkehøgskolen. Dette er øyeblikk hvor du vil oppleve samholdet i gruppen som oppstår.

I tillegg til linjefagene tilbyr folkehøgskolen et bredt spekter av valgfag hvor du får mulighet til å finne en ny interesse eller kanskje ta opp en gammel som du hadde lagt bort. 

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Romerike Folkehøgskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 internasjonallinje 11.06.2010   kul har dere noe ledig plass til utlandskestudenter for å lære norsk
Side:
1


Romerike Folkehøgskole