Rogaland kurs- og kompetansesenter

Rogaland kurs- og kompetansesenterRogalands kurs og kompetansesenter

Rogaland kurs- og kompetansesenter er et ressurssenter for videregående skoler, opprettet av Rogaland Fylkesting i 1989 i samarbeid med arbeidslivspartene NHO og LO. Stiftelsen Rogaland kurs- og kompetansesenter koordinerer de videregående skolenes kompetansetilbud overfor private og offentlige kunder og brukere. Rogaland kurs- og kompetansesenter er inndelt i en administrasjons- og økonomiseksjon, IKT og pedagogisk utviklingsarbeid samt internasjonalisering og regionalutvikling.

Fokusområdene til Rogaland kurs- og kompetansesenter er:

  • Olje, gass og maritime
  • Helse og omsorg
  • Etterutdanning
Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Rogaland kurs- og kompetansesenter

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Spedbarn og barselpleie? 01.03.2010   elisabeth Har dere noen planer om etterutdanning for hjelpepleiere innen spedbarn og barselpleie?? Har veldig lyst å ta dette,men det er så få plasser de har det..
Side:
1


Rogaland kurs- og kompetansesenter