Norsk Frisør-, Hud og Stylistskole

Norsk Frisør, Hud og Stylistskole

Norsk Frisør-, Hud- og Stylistskole AS ble åpnet i Hamar i januar 2000. Skolen har som mål å kunne tilby elever et internasjonalt og nasjonalt, en helhetlig og moderne utdanning og kompetanse innen nært relaterte yrker som kan kombineres. Dette gjør skolens utdannede elever meget attraktive i yrkesmarkedet.

Norsk Frisør-, Hud- og Stylistskole vektlegger en individuell profesjonell og personlig utvikling hos elevene for at disse skal kunne få utvikle sine kreative evner og interesser i et meget virkelighetsnært og dynamisk skolemiljø.

Velg mellom frisør eller hudterapi!

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Norsk Frisør, Hud og Stylistskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
1 Snitt i karakter? 19.10.2008   Martine Engen Hei : ) Jeg lurer på en ting bare... Hva slags snitt må man ha for og komme inn på Norsk Frisør-, Hud og stylist skole i Hamar? Hvis det er en skole for Vidregående elever da Hil...
Side:
1


Norsk Frisør, Hud og Stylistskole