Nordmøre Folkehøgskule

Nordmøre Folkehøgskule

Nordmøre Folkehøgskule – Felles opplevelse, dobbel glede

Nordmøre Folkehøgskule er en skole med stor faglig bredde. Skolens mange linjer gjør at du får stor valgfrihet i hva du kan gjøre på skolen og på fritiden. Du vil også bli kjent med mange mennesker med ulike interesser og kunnskaper. Det er det mye å lære av!

Nordmøre Folkehøgskule (NOFO) er en skole som yrer av liv så å si hele dagen. Du kan trene, spille instrumenter, hekle, sy, øve teater, skravle – ja, gjøre nesten hva du vil, nesten når du vil. Du kan også kombinere ulike interesser. Kanskje ønsker du å lære å spille gitar på fritiden, selv om du er aller mest interessert i idrettslig utfoldelse?

Nordmøre Folkehøgskule i Surnadal

Velger du Nordmøre Folkehøgskule vil du oppleve Norge på sitt vakreste. Folkehøgskolen ligger sentralt i Surnadal med kort avstand til alt du behøver utenom skolen. Surnadal i seg selv ligger i Møre og Romsdal, som er kjent for sin fantastiske natur. Her vil du oppleve fjell og fjord side om side, og alt hva disse miljøene kan tilby av ski- og vannsport. Hva med å fiske i nydelig skjærgård eller ta toppturer i spektakulære fjell? På Nordmøre Folkehøgskule får du muligheten til dette – og mye mer!

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Nordmøre Folkehøgskule

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Nivå 05.11.2009   Stian Hei! Jeg vurderer å søke på Chords and Lyrics til neste høst. Jeg lurte på hvordan nivået bruker å være på elevene der, teknisk osv? Lurer på dette ettersom det ikke kreves noen slags oppta...
Side:
1


Nordmøre Folkehøgskule