Nordhordland Folkehøgskule

Nordhordland Folkehøgskole

Nordhordland Folkehøgskole er Norges største folkehøgskole! Skolen ligger på Frekhaug, og er blitt godt kjent for sine gode fasiliteter gjennom årene. Liker du å være aktiv vil du nyte godt av disse etter at du er ferdig med fagene på skolen.

Du disponerer kanoer, volleyballbane, svømmehallen, velværeavdelingen, gymsalen, klatreveggen, kunstgressbanen, treningsrom, dansesal, amfi, lydstudio og bandrom, datalab, i tillegg er fellesarealene utstyrt med storskjerm. Med dette fasilitetstilbudet er Nordhordland Folkehøgskole godt utstyrt for linjefagene innen blant annet sport, helse, idrett, reiseliv, turiske, fotball, bistand, musikk og dans. 

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Nordhordland Folkehøgskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Interesse for fotball 07.11.2012   Maddis Hei! Gutten min på 14 år har et mål i sitt liv- og det er å få videreutdanne seg innen fotball. Har Dere linje for fotball interesserte? Er skolen basert på kristne verdier, og hvor mye inngår...
Side:
1


Nordhordland Folkehøgskole