NKI Nettstudier

Fleksibel utdanning med personlig oppfølging

Du kan finne den siste brikken, eller en helt ny start – valget er ditt. Uansett hvor langt eller kort du skal, hjelper vi deg med å finne veien, og å sette mål og delmål underveis. For å sikre god oppfølging, får du en personlig veileder og en faglærer som hjelper deg gjennom hele utdanningen.

Bredt og anerkjent studietilbud

Vi tilbyr nettstudier og kurs innen en rekke fagområder, og vår styrke ligger i tilrettelegging for å tilby deg kvalitet i studiene. Vi har fleksible studieløsninger som gjør at du kan kombinere studiene med jobb og andre forpliktelser.

Kontakt NKI

Våre dyktige studierådgivere står klare til å hjelpe deg. Du kan kontakte oss på telefon, mail eller i chatten på nettsiden.

Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning. Åpent mandag - fredag kl. 09 - 16.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om NKI Nettstudier

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 NKI nettstudier erfaringer 04.10.2012   Siri Hei. Jeg vurderer å ta en utdanning på NKI nettstudier, har noen erfaringer fra dette?
Side:
1


NKI Nettstudier