Medisinutdanning i Polen

Medisinutdanning i Polen

Studere medisin eller odontologi/tannlege i Polen?

Medisinutdanning AS gir deg personlig veiledning og hjelp til medisin- og tannlegestudier i Polen – landet som har flest skandinaviske studenter og lang erfaring. Medisinutdanning er representant for flere polske og spanske universiteter, og hjelper deg direkte inn på på studiet!

Medisinutdanning AS har i 11 år hjulpet skandinaviske studenter til å komme inn på studiet de ønsket seg. Over disse årene har de vært i kontakt med nesten 3000 interesserte i medisinstudier  med gode tilbakemeldinger. Dette gir en unik erfaring som ikke mange andre har. Medisinutdanning vet akkurat hva søkere og studenter som har blitt tatt opp lurer på, og kan hjelpe deg med alt forbundet med planlegging til start av studiet. 

Som direkte representant for universitetene er Medisinutdanning sine tjenester gratis!

Medisinstudier i Polen

 Medisinutdanning på engelsk i Bialystok, Polen
 Medisinutdanning på engelsk i Szczecin, Polen

Tannlegestudier i Polen og Spania

 Tannlegeutdanning på engelsk i Szczecin, Polen
 Tannlegeutdanning på engelsk i Madrid, Spania

Tannlegeutdanning og medisinutdanning i Polen og Spania

Medisinutdanning AS

Medisinutdanning er et informasjonskontor som bistår nordmenn som er interessert i å studere medisin eller odontologi i Polen. De gir deg svar på dine spørsmål, hjelp til søknadsprosessen, samt praktisk informasjon og hjelp når du er tatt opp. Alt er kostnadsfritt!

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Medisinutdanning AS

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 - 02.11.2012   Vilde Hei! Jeg ønsker å studere medisin i Polen fom. høsten 2013, og da helst i Bialystok. Derfor lurer jeg på noe ang. opptakskravene. Leser på forskjellige plasser at man kan tas opp gjennom kjemi...
Side:
1


Medisinutdanning AS