Kunstskolen på Rotvoll

Kunstskolen på Rotvoll

Kunstskolen på Rotvoll er en kunstskole i Trondheim som er til for deg som ønsker å utvikle dine ferdigheter enten du vil lære nye teknikker, ønsker å bruke tegning og maling som rekreasjon og avveksling i hverdagen eller ønsker en kunstfaglig utdanning som gir grunnlag for et kunstfaglig yrkesliv.

Kunstskolen på Rotvoll arrangerer kurs i kunstfaglige teknikker for voksne, ungdom og barn dag og kveldstid. I tillegg tilbyr Kunstskolen på Rotvoll KROT kunstfagskole, Trondheims eneste kunstfagskole.

KROT Kunstfagskole

KROT er en 2-årig kunstfagskole. KROT Kunstfagskole tilbyr praktisk og teoretisk utdanning innenfor ulike kunstfaglige teknikker og metoder. Gir studentene grunnleggende kunstfaglige kunnskaper. KROT Kunstfagskole som mål å fremme motiverte, selvstendige og ressurssterke studenter.

KROT Kunstfagskole er et godt utgangspunkt for høyere kunstfaglig utdanning, kunstrelatert arbeid i yrkeslivet eller egen ateliervirksomhet.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Kunstskolen på Rotvoll

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 act 10.04.2013   p.b Hej!Min enkla fråga är har ni behov før manlig modell till act?Jag är 51 och bor i Selbu och som det ser ut just nu tillgänglig hela sommaren.Mvh P.B
0 kurs 28.11.2012   HR Hei, jeg er en dame på 46 år som har lyst å lære litt om maleteknikker slik at jeg kan etterhvert male mine egne bilder. Jeg har ingen erfaring, men ønsker å gå et kurs for å etterhvert kunne ...
Side:
1


Kunstskolen på Rotvoll