Jeløy Folkehøyskole

Jeløy FolkehøgskoleJeløy - en idyllisk folkehøyskole midt i Oslofjorden

Jeløy Folkehøyskole ligger midt i Oslofjorden og kan derfor tilby på flotte tur-, fiske- og kulturmuligheter i nære omgivelsen. Det er også kort vei til Moss, Fredrikstad og Oslo. En av Jeløy Folkehøyskoles målsetninger er å gi deg som student et år med muligheter for personlig utvikling og økt selvinnsikt.

Jeløy Folkehøyskole har en mengde ulike linjer og tilbyr også valgfag som idrett, musikk, religion, markedsføring eller fiske. Tre ganger i året arrangeres det også aktivitetsuker da all tid settes av til andre aktiviteter som foto, kanotur, alpinturer og liknende. Skolen eies og drives av Frelsesarmeen og du vil få et trygt år hvor lærere og elever jobber sammen.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Jeløy Folkehøyskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
2 Kristen 18.11.2008   MB Hvor kristen er skolen?
Side:
1


Jeløy Folkehøyskole