Høgskolen i Vestfold

Guide på veien til din fremtidHøgskolen i Vestfold (Tønsberg)

Lyst til å gå på høgskole i Tønsberg? Det er mange utdanninger å velge mellom på Høgskolen i Vestfold (HiVe)

Høgskolen ligger flott plassert litt utenfor Horten, mellom Horten og Tønsberg. Det er enkle muligheter å komme seg til begge byene, og ikke minst mulighet til å ta fergen over til Moss.

Utdanningstilbudet ved Høgskolen i Vestfold (HiVe)

Høgksolen i Vestfold tilbyr både Bachelor og Masterstudier. I tilegg har du mulighetet til å ta din Ph.d eller doktorgrad ved Høskolen i Vestfold.

Andre studietilbud:

  • Årsstudier
  • Fagstudier
  • Videreutdanninger
  • Studiekvalfiserende kurs
  • Studier på deltid

 

Visjonen til Høgkskolen i Vestfold

Høgskolen i Vestfold (HiVe) skal være:

  • Regionalt forankret
  • Nasjonalt ledende på utvalgte områder
  • Internasjonalt orientert

Har du lyst til å begynne å studere ved Høgskolen i Vestfold?

Se på fagtilbudet HiVe har lenger ned på siden, og les hva andre studenter har skrevet om skolen!

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Høgskolen i Vestfold

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Examen i sykdomslæra 16.09.2012   Franco Hej! Er en student på HIG som må ta examen i sykdomslæra. Lurer på om man kan ta sykdomslæra som privatist hos dere. Tack Hilsen Franco
0 Hva sier studentene om Høgskolen i Vestfold? 21.06.2012   Studentum Studentum har fått noen sitater fra tidligere studenter som fortelle hvordan de opplevde å studere på Høgskolen i Vestfold (HiVe). Kanskje du har noe mer å komme...
Side:
1


Høgskolen i Vestfold