Høgskolen i Telemark

Høgskolen i Telemark

Høgskolen i Telemark  Veien til sterkere opplevelser!

Med 6500 studenter er Høgskolen i Telemark (HiT) en av de største statlige høgskolene. HiT har studiesteder i Bø, Notodden, Porsgrunn og Rauland – og er en av høgskolene i landet med bredest studieportefølje.

Høgskolen i Telemark tilbyr over 60 ulike studier på alle nivåer: Fra årsstudier via fordypningsstudier og profesjonsutdanninger til studier på bachelor-, master- og doktorgradsnivå. Velger du Høgskolen i Telemark vil du møte et rikt og variert faglig og sosialt miljø. 

Et stykke Norge i miniatyr

Telemark kan by på allsidige naturopplevelser, et rikt arbeidsliv, spennende kulturliv og mye mer. Med storslåtte fjellvidder og en glitrende skjærgård betegnes Telemark fylke ofte som et stykke Norge i miniatyr. I Telemark har du nærhet til alt; enten du velger bygda, småbyene eller storbyregionen Grenland.

Over 60 ulike studier

Høgskolen i Telemark tilbyr over 60 studier innen følgende utdanningsområder:

  • Helse- og sosialfag
  • Lærer og barnehagelærer (barnehagelærer)
  • Ingeniør og teknologi
  • Kunst, design og tradisjonskunst
  • Natur og miljø
  • Informatikk, økonomi og administrasjon
  • Kultur, språk og historie
  • Idrett, kroppsøving og friluftsliv

 

Høgskolen i Telemarks studiesteder


I Bø får du nær faglig oppfølging fra foreleserne. Her står dørene åpne for engasjerte studenter både hos forelesere, ledelse og studieveiledere. I Bø kryr det også av muligheter for å engasjere deg i noe du er interessert i, samt til å bygge nye vennskap gjennom fellesopplevelser. Ved siden av høgskolen finnes også flere utendørs idrettsanlegg. 

Notodden
På Notodden studerer du i eksotiske omgivelser med god plass til deg og dine studievenner. Her kan du drive med snowboard, sandvolleyball, kroki eller ta en tur i naturskjønne omgivelser langt fra storbyens larm og hektiske liv.

Porsgrunn
I Porsgrunn har Høgskolen i Telemark sitt største studiested med totalt 2300 studenter. Miljøet er likevel lite nok til at avstanden mellom student og ansatt ikke er for stor. Her kjenner man hverandre!

Rauland
Institutt for folkekultur ligger i Rauland i Vinje kommune, midt mellom Oslo og Bergen. Instituttet har nasjonalt hovedansvar for høyere utdanning innen tradisjonskunst, folkemusikk og folkekunst.

Ta deler av studiet i utlandet

Høgskolen i Telemark samarbeider med en rekke spennende studiesteder i utlandet. Du kan dra på utveksling til mange land i Europa og Nord-Amerika, eller hva med Japan, Nepal eller Kina?

Høgskolen i Telemark

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Høgskolen i Telemark

Skap et innlegg
Svar Tråder
5 fjernundervisning 18.02.2009   Sofie haraldsen Hei! Jeg vil gjerne få litt informasjon om det å studere ved fjernundervisning. Er det noen der ute som har steudert via fjernundervisning? Hvis det er det, har du studert Grafisk De...
0 fjernundervisning 05.12.2008   ammar Hei 2002-2003 var jeg student ved høgskolen i Oslo på Bygglinje,men sluttet jeg å studere.Jeg er 33 åring som ønsker å ta deltid studie.Jeg ønsker mer informasjon om hvordan kan jeg søke,kost...
Side:
1


Høgskolen i Telemark