GOstudy

GoStudy

GoStudy – Norske studier både i utlandet og hjemme

Drømmer du om å studere i utlandet? GoStudy gir deg en kickstart på utdanningen, og tilbyr både norske høgskolestudier og studier på utenlandske universiteter.

GoStudy tilbyr nå også studier i Oslo og Bergen!

Som en av de få aktørene på markedet leverer GoStudy ”totalpakker" med norsk høyskoleutdannelse i utlandet og i Norge. GoStudy ordner flybilletter og overnatting, og hjelper med alle søknader og forberedelser før avreise. GoStudy har siden 1999 blitt en av de ledende aktørene på markedet.

GoStudy har delt inn utdanningene de tilbyr inn tre deler.

GoStudy - Innrullering ved Norsk høgskoleGoStudy

Siden 1999 har GoStudy tilbudt Ex.phil. og Ex.fac. i en totalpakke med utenlandsstudier, hvor fly, opphold, oppfølgning og studier er inkludert. Du får oppleve en ny kultur, samtidig som du lærer om samfunn, identitet, filosofiske og etiske problemstillinger, for ikke å nevne sosiale og kulturelle relasjoner. Her får du 30 studiepoeng, noe som kan være en fin start på din fremtidige grad.

GoStudy SportsGoStudy

GoStudy Sports er utdanninger innenfor idrett i utlandet og hjemme. Her finner du Personlig trener-utdanning og idrettsutdanning. I tillegg kan du finne spesialiserte utdanninger som Personlig Trener i Crossfit. Studiene er levert av Høgskolen i Nesna, i samarbeid med Norges største treningskjede SATS ELIXIA og personlig trener-giganten Les Mills, og gir deg 30 studiepoeng ved bestått eksamen.

GoStudy Academics

GoStudy

Dette delen av GoStudy tilbyr studentene utdanning på et utenlandsk universitet i selveste Australia. Gjennom anerkjente International College of Management Sydney (ICMS) kan du få oppleve ekte collegefølelse. Skolen ligger i nydelige
Manly, ikke langt unna storbyen Sydney.

Studiesteder

GoStudy tilbyr ulike studier på følgende steder:

Bali

Brasil

Cuba

Mexico

Sydney

I Norge

Bergen

Oslo

Hvert emne gir 30 studiepoeng. Alle studier ved GoStudy er støttet av Statens Lånekasse.

GoStudy tilbyr topp service med markedets beste pris! 

GoStudy

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om GoStudy

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Cuba 31.01.2013   RebeccaEH Jeg ønsker å studere karibisk musikk og kultur på Cuba, våren 2014. Blir dette et tilbud da? På internettsiden til høgskolen i Nesna står ikke Cuba oppført som et utenlandskstudie lenger...
1 NATAL 07.05.2012   NATAL Hei, jeg ønsker å studere ved deres studiesenter i Natal:)
Side:
1


GoStudy