Fjellhaug Misjonshøgskole

Fjellhaug Internasjonale Høgskole

Fjellhaug Internasjonale Høgskole tilbyr både et 3-årig bachelorprogram og et 2-årig masterprogram innen misjon og teologi. Bachelorutdanningen gir svært god basis for den som ønsker å jobbe med misjonering og inneholder emnegrupper som bla. fordypning i teologi, nytestamentlig gresk, missiologi og praktisk teologi. Utvalgte deler av bachelorstudiet kan også følges som frittstående enkeltemner.

Masterstudiet bygger videre på bachelorgraden og fokuserer på bibelfag, systematisk teologi og misjonsvitenskap.

Bomuligheter

Fjellhaug driver utleie av bolig til studenter gjennom Fjellheim Studentheim. Studentheimen blir drevet i kristen ånd og gode arbeidsforhold, trivsel og et utviklende miljø vektlegges for å skape et godt og trygt sted å bo.

Opptak

Fjellhaug Internasjonale Høgskole har rullerende opptak. Dette innebærer at så lenge det finnes ledige studieplasser er det fortsatt mulighet til å søke opptak ved skolen.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Fjellhaug Internasjonale Høgskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Studietur? 09.02.2010   Hilde Det var snakk om studiet "Bibel og misjon" i det forrige innlegget :) Mvh
0 Studietur? 09.02.2010   Hilde Hei ! Jeg lurer på om dere kan fortelle litt mer utfyllende om dette studiet. Siden studiet heter ..., vil det da bli en eller flere utenlandsturer hvor vi kan få "praktisere" og studere mi...
Viser 1-2 av 2 innlegg


Fjellhaug Internasjonale Høgskole