European College of Liberal Arts

Studer liberal arts i Berlin

European College of Liberal Arts ble etablert i 2000 og er en privat institusjon uten fortjeneste (non-profit) for høyere utdanning. Dette er et college uten avdelinger og har kun dedikert seg i studiet om verdier. Studentene blir undervist i små klasser og får personlig undervisning fra lærere med ulike fagfelt fra filosofi, litteratur, politisk teori, kunst historie og film teori. Lærerne er rekruttert fra noen av de beste research universitetene i verden som Cambridge, Columbia, Harvard, Heidelberg og Oxford til European College of Liberal Arts.

Det kommer studenter og lærere fra hele verden til European College of Liberal Arts og undervisningsspråket er engelsk. For å gi studentene en spesiell studieopplevse og for å fremme samhold har European College of Liberal Arts gjort det som en del av utdanningen at alle studentene bor på skolen. Skolen tilbyr finansiell støtte til alle kvalifiserte studenter som ikke kan selv finansiere studiene.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om European College of Liberal Arts

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 question 09.11.2009   maria Is this an "approved" study in norway? Are there any Norwegian students at this point studying Liberal Arts in Berlin? What kind of masters is it possible to take after this bachelor?
Side:
1


European College of Liberal Arts