Beauty Hudpleiefagskole

Beauty HudpleiefagskoleBeauty Hudpleieskole

Gi deg selv en praktisk yrkesrettet utdanning innen hudpleie. Du vil få en internasjonalt anerkjent eksamen, og kunne få deg jobb i hele verden!

Ved Beauty Hudpleieskole har du mulighet å sikre deg den Internasjonalt anerkjente eksamenen Cidesco.

Gir deg et internasjonalt anerkjent diplom

Etter avlagte eksamener ved Beauty Hudpleieskole stiller du høyt kvalifisert som hud- og kroppsterapeut. Beauty Hudpleieskole innesitter en anerkjent internasjonal certifisering som få skoler i Norge har.

Beauty Hudpleieskole samarbeider tett med både salonger og leverandører.

Kurs ved Beauty Hudpleieskole

Beauty Hudpleieskole tilbyr også enkeltstående kurs i Braziliansk voksing, Neglestøp med gele eller acryl i tillegg til gelosophy (gele-lakk), Permament make-up, Vippeextension og Spray-tan.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Beauty Hudpleieskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 aldresgrense? kostnad? 04.03.2013   Angelia Hei, jeg er en elev på 17 år og lurer på om jeg kan begynne på denne skolen? eller er det aldersgrense???? Og hvor mye koster det? Håper på snarest mulig svar! Takk!
Side:
1


Beauty Hudpleieskole