Barskolen i Barcelona

Barskolen i Barcelona

Barskolen i Barcelona er en yrkesutdannelse for deg som vil søke deg til hotell- og restaurantbransjen. Skolens lærere har alle en lang og fremstående karriere innen hotell og restaurant, og de gir elevene et solid grunnlag for å møte arbeidslivet med selvsikkerhet, bred kunnskap og rette kontakter.

Barskolen i Barcelona tilbyr elevene en unik mulighet til å lære seg det grunnleggende innen baryrket. Skolen gir yrkeskunnskap, klassisk coctail- og vinetikett, samt tips og gode råd. Barskolen underviser sine elever slik at de er forberedt på arbeislivet og at de raskt kan komme igang med bartenderyrket etter endt utdanning. Skolens uteksaminerte elever har fått jobb på alt fra cruiseskip i Karibien til etablerte og velkjente hotellbarer i New York.

Seriøs bartenderskole

Barskolen i Barcelona er skolen for deg som søker en seriøs og riktig utdannelse. Deres samarbeid med klubber og barer rundtom i verden øker dine sjanser for å komme i kontakt med din drømmejobb. Undervisningen skjer i et autentisk barmiljø i Barcelona, hvor halvparten av utdannelsen er teori, og resten er praktiske øvelser med et krevende program som stiller høye krav til hver enkelt elev.

Kjøp kurset allerede i dag

Du kan melde deg på et bartenderkurs hos Barskolen i Barcelona allerede i dag!

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Barskolen i Barcelona

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 alder? 11.08.2009   per-michael hei skolen ser fristende ut men lurer på hva minste kravet til alder er for å kunne gå på skolen?
1 Språkkunskaper 23.03.2009   Martine Hva med spanskkunskaper i forkant av kurset?
Side:
1


Barskolen i Barcelona