Åsane Folkehøgskole

Åsane folkehøgskole i Bergen 

Sett av et år til å drive med det du liker aller best, det er på tide! Et folkehøgskoleår gir deg minner og venner for livet, men også opplevelser og erfaringer som du tar med deg i dine videre utdannings- og jobbplaner.

Som student ved Åsane Folkehøgskole får du også god anledning til å bli kjent med hva Bergen har å by på av videre studie- og ikke minst fritidstilbud. Kanskje du ikke "klarer" å forlate byen etter året på Åsane folkehøgskole? Utvikle dine talenter - og oppdag nye! For mange er året på folkehøyskole avklarende for videre studie- og jobbplaner. Du får teste om interessefeltet ditt er noe du vil jobbe med videre, eller om du vil satse på noe helt annet? Det er virkelig verdt å bruke et år på!

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Åsane Folkehøgskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Ha med egen travhest ? 14.01.2010   Marlene Gagnum Hei, jeg vurderer denne skolen fra høsten, men det som er avgjørende for meg er om jeg kan ha med meg travhesten min, som er full løpsform. og hvor mye det eventuelt vil koste? mvh Marlene
1 Ha med egen travhest ? 14.01.2010   Marlene Gagnum Hei, jeg vurderer denne skolen fra høsten, men det som er avgjørende for meg er om jeg kan ha med meg travhesten min, som er full løpsform. og hvor mye det eventuelt vil koste? mvh Marlene
Side:
1


Åsane Folkehøgskole