Ålesund Maritime og Tekniske Fagskole

Ålesund Maritime og Tekniske Fagskole

Ålesund Maritime og Tekniske Fagskole har tilbud innen maritime og fiskerifaglig utdanning både på fagskolenivå og i videregående opplæring. Skolen vil utvikle et helhetlig tilbud og bli et tyngdepunkt innen den yrkesrettede fagutdanningen. Skolen vil utnytte sin fagkompetanse til å utvikle spesielle yrkesrettede kurs for sine studenter og overfor den næringen som en skal betjenes.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Ålesund Maritime og Tekniske Fagskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Vitnemål 04.04.2013   Even Godø Kirkeland Hei. Jeg lurer på om dere har vitnemål fra da jeg gikk på Ålesund Maritime Skole fra 2003-2005. Mvh: Even Godø Kirkeland
Side:
1


Ålesund Maritime og Tekniske Fagskole