Vis studentum.no som: Mobil

Adam og Eva Skolen

Adam og Eva Skolen

Adam og Eva Skolen – landets ledende frisørskole

Ønsker du en kreativ utdannelse som gir deg trygg jobb i fremtiden? Da kan frisørutdanning ved Adam og Eva Skolen være riktig valg for deg! Hos Adam og Eva Skolen er du i jobb allerede etter 6  måneder. Du tjener penger under læretiden og du får bransjens beste oppfølging.

Målsettingen ved Adam og Eva Skolen er å gi deg en grundig og relevant grunnopplæring i frisørfagene. Skolen holder til i store, moderne lokaler i Oslo sentrum. Frisørutdanningen koster kr 78.000, og har oppstart i januar og august. Utdanningen er godkjent av Lånekassen. 

Veileder deg til målet ditt

Adam og Eva Skolen er Norges første private frisørskole. Mange av de beste frisørene nasjonalt og internasjonalt har arbeidet eller arbeider for Adam og Eva Skolen. Å komme riktig ut fra start er viktig uansett hvilken vei du velger. Hva er avgjørende for deg i valg av skole? Hva er dine mål for karrieren? Adam og Eva Skolen veileder deg til målet ditt!

Undervisningen ved Adam og Eva Skolen

Målsettingen ved Adam og Eva skolen er å gi deg en grundig og relevant grunnopplæring i frisørfagene, med vekt på klipping, fargeteknikker og strukturomforming. Du vil også bli undervist i teorien som tilhører frisørfaget. Utdanningen starter med undervisning på øvelseshoder og går deretter over til modeller.

Les mer om frisørutdanningen her!


Jobbmuligheter som frisør

Elever ved Adam og Eva Skolen som har en "stå på-innstilling", et aktivt engasjement og et minimum av fravær, har til nå ikke hatt problemer med å skaffe seg jobb. Adam og Eva Skolen er også behjelpelig med å formidle jobber. Skolens elever er svært ettertraktet i hele bransjen og hele landet.

Praktisk informasjon

Utdanningen varer i 6 måneder, med undervisning 5 dager i uken fra kl. 08.00 - 16.00. Adam og Eva Skolen er godkjent for studiestøtte hos Lånekassen, og er tilpasset vanlig offentlig eksamen med fagene Vg2 frisyredesign og produksjon. Alle elevene som søker lån gjennom Lånekassen forplikter seg til å ta offentlig eksamen i produksjon og frisyredesign.

For å komme inn på Adam og Eva Skolen er fullført grunnskole et minimumskrav. Etter at skolen har mottatt fullstendig søknad, vil du bli innkalt til et intervju på skolen. Det legges særlig vekt på motivasjonen og innstillingen din. Adam og Eva Skolen ønsker å skape fremtidens beste frisører 
– og da er det viktig at alle elever ved skolen er innstilt på å stå på litt ekstra. For de yngste søkerne er det en fordel med praksiserfaring som assistent i salong.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Adam og Eva Skolen

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Svenneprøve for frisør 18.09.2012   Cecilie Hei. Jeg lurer på om vi nordmenn kan ta svenneprøven, frisør i sverige etter 3 år som i sverige?
1 Adresse i Kristiansand 25.03.2011   Helena Hvilken adresse er adam og eva skolen på i kristiansand?Hvor mye studielån må til for å oppnå drømmen med å ta skolen?Mvh Helena
Side:
1


Adam og Eva Skolen
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*