Vis studentum.no som: Mobil

Den Digitale Utdanningsmessen

I mars er det tid for vårens store digitale event for studieinteresserte. Møt høyere utdanningsinstitusjoner live på Den Digitale Utdanningsmessen! 

På den virtuelle messen får du som leter etter studier, treffe utdanningsinstitusjoner online. Du kan chatte med skoler, delta på webinarium, booke private video-møter, og laste ned brosjyrer og annet materiale som kan hjelpe deg med å ta ditt utdanningsvalg. 

Benytt sjansen til å spørre om alt du lurer på til universiteter, høgskoler, folkehøgskoler, fagskoler og andre yrkesrettede skoler! 

Dato: 22. mars 2022

Tid: 09:00-17:00

Plass: studentum.no

Pris: gratis!

Slik fungerer messen 

Messen er bygget i et virtuelt miljø i 3D-format der du som besøker enkelt kan navigere deg rundt. Du kan chatte med oss i resepsjonen og stille spørsmål om plattformen, besøke ulike stands og booke private videosamtaler med skoler. Det finnes også en forelesningssal med både forhåndsinnspilte og live-sendte webinarium. 

Ved registrering til messen får du som besøker svare på en kort spørreundersøkelse om dine studieønsker. Hensikten med undersøkelsen er å matche deg som besøker med skoler som passer dine studieønsker og interesser. 

Vil du være sikker på å ikke gå glipp av messen? Meld deg på nedenfor og få påminnelser om messen!

Påminn meg!
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Epost


Meld deg på vårt nyhetsbrev

*