Vis studentum.no som: Mobil

Utrolig bra skole med et godt nasjonalt og internasjonalt rykte

Hvem: Kristoffer Nilsen
Hva: Logistikk og Supply Chain Management - Bachelor 
Hvor: Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde

Hvorfor søkte du på akkurat denne utdanningen og skolen?

Jeg er utdannet tømrer, og under læretiden min så jeg store utfordringer når det kom til logistikk og koordinering. Dette var mye av årsaken til at jeg bestemte meg for å studere logistikk.

Samtidig ønsket jeg å studere noe innen økonomi, men det veldig mange i Norge som studerer nettopp bachelor i økonomi og du finner studiet hos svært mange utdanningsinstitusjoner. Dermed falt valget på logistikk. Jeg så fordeler med det ikke bare fordi det interesserte meg, men også på grunn av jobbmulighetene. Dette er en utdanning som skiller seg fra svært mange andre utdanninger, samtidig som man får med seg de generelle ferdighetene i økonomi- og logistikkfaget. Man får også en svært etterspurt kompetanse etter endt utdanning.

Hvordan ser en vanlig studiedag ut?

Studiehverdagen er lagt opp slik at man har ansvar for egen læring. Det er som regel fire fag hvert semester (7,5 stp.) som hver har ca. tre timer undervisning i uka. Disse timene er ikke obligatorisk. I tillegg har man innleveringer som man må gjøre for å kunne gå opp til eksamen. Så en vanlig dag går med på å løse oppgaver og jobbe med pensum.

Hva liker du best ved studiet?

Bachelorprogrammet jeg går på er et spennende studium med god variasjon mellom regning og lesing. Det jeg liker best er at man får en bachelor i logistikk og supply chain management fra en vitenskapelig høgskole i logistikk. Dette er et kvalitetsstempel og gjør deg unik når det kommer til kompetanse.

Hvordan er studiemiljøet og samholdet på Høgskolen i Molde?

Molde er en liten by, så studentmiljøet er også lite. Det gjør at man blir en sammensveiset gjeng der «alle kjenner alle». Selvfølgelig er det fordeler og ulemper med å være få, men i dette tilfellet vil jeg si at det er mest positivt.

Hva ser du for deg å gjøre etter utdanningen ?

Da skal jeg ta en master i økonomi og administrasjon. Med en bachelor i logistikk trenger jeg ikke mer enn et par ekstra kurs for komme inn på et masterstudium i økonomi.

Hvis du skulle gitt tre viktige råd til kommende studenter, hva ville det vært?

  1. Sett deg mål: hva vil du med utdanningen din?
  2. Vær strukturert!
  3. Engasjer deg og vær sosial!

Vil du anbefale Høgskolen i Molde til andre?

Ønsker du å studere logistikk er dette en utrolig bra skole med et godt nasjonalt og internasjonalt rykte.Les mer om Høgskolen i Molde

Bestill mer informasjon


Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Høgskolen i Molde.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*