Vis studentum.no som: Mobil

Tannlegeutdanning i Spania

Intervju med tannlegestudent Bertine Usterud-Svendsen 

Bertine har valgt å ta tannlegeutdanning i Spania gjennom Study for a better future. Les om hennes erfaringer her!

Hvorfor søkte du på akkurat denne utdanningen og skolen?

For noen år tilbake var jeg i Afrika, hvor jeg jobbet en dag frivillig på en tannlegeklinikk. Etter den dagen har jeg hatt lyst til å bli tannlege. Jeg fikk høre om denne skolen gjennom ei venninne, og denne skolen gir muligheten til de som ikke har de beste karakterene i realfag til å få en sjanse. Noe som var tilfelle med meg, men så lenge du har troa på deg selv og jobber hardt mener jeg alle kan klare å nå sine mål og drømmer i livet. Og hvem vil ikke studere i Spania? Når jeg hørte at den var i Spania var jeg solgt med en gang!

Hvordan ser en vanlig studiedag ut?

Jeg begynner ganske sent på skolen, så jeg våkner opp kl 8 for å studere litt, før jeg begynner på skolen 12.30. Når jeg kommer hjem fra skolen er det som regel bare å sette seg ned igjen å lese. For å få en pause fra lesingen drar jeg og trener.

Hva liker du best ved studiet?

Det jeg liker best med studiet er at jeg får muligheten til å hjelpe folk.

Hvordan er studiemiljøet og samholdet på Study for a better future?

Study for a better future har hatt noen samlinger, men det var i Valencia, så det hadde jeg ikke tid til å dra på. 

Hvis du skulle gitt tre viktige råd til kommende studenter, hva ville det vært?Study for a better future

Reis ned i god tid og fiks alt på skolen før skolen begynner (studentkort, spansk bankkonto etc.). Du vil ha en stor fordel hvis du prøver å lære deg litt Spansk før du reiser, ettersom spanjoler er veldig dårlig i engelsk her. Fiks alt av papirer og betalinger FØR du reiser, er veldig stress og gjøre det her, spesielt ved siden av all skole. Så er det bare å glede seg!

Vil du anbefale Study for a better future til andre?

Study for a better future hjelper deg med alt! Hvis det det er et minste spørsmål du lurer på så kan du spørre. Så den hjelpe jeg fikk er jeg veldig fornøyd med, jeg fikk fikset alt før jeg dro og kunne bare konsentrere meg om skolen når jeg kom ned. Så hvis du vil gjøre det litt lettere for deg selv kan jeg absolutt anbefale Study for a better future!     Les mer om Study for a better future

Bestill mer informasjon


Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Study for a better future.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*