Vis studentum.no som: Mobil

Ta vare på føttene!

Hvem er du?

Mitt navn er Veronica Anseth, jeg er den nye hovedfaglærer for fotpleielinjen hos Tone Lise Akademiet.

Hva slags bakgrunn har du?

Jeg ble ferdig med utdanningen til fotterapeut i 2006 og tok massør utdannelsen i 2016. Jeg har også tatt en rekke andre kurser innenfor skjønnhet og velvære som voksbehandlinger, vippe Extensions, permanent make-up tatovering, tannbleking og manikyrbehandlinger m.m. I løpet av mine 11 år som selvstendignæringsdrivende har jeg drevet både små og store salonger i Oslo sentrum.

Hva er den største fordelen med fotpleierutdanningen slik du ser det?

Den største fordelen med å ta fotpleieutdanningen, er at du lærer hvor viktig føttene våre er. Det med å ta vare på føttene, som man står og går på hele dagen. Det å kunne gi en god fotpleiebehandling, gi gode råd/veiledning om sko, avlastninger og plager/skader som føttene kan få i løpet av et liv.

Hvem er den typiske Tone Lise Akademiet-studenten?

Jeg er ny som lærer hos Tone Lise Akademiet og gleder meg veldig til å se alle de nye elevene som jeg kommer til å møte der. Jeg er usikker på hva som er den typiske TLA-studenten, men tenker at de er kreative og liker å jobbe med mennesker :)

Hva skal til for å lykkes som fotpleier?

Gi alltid det lille ekstra, så kundene velger å gå til deg igjen neste gang de trenger en behandling. En god fotmassasje er alltid en vinner :)

Hvis du skulle gitt tre viktige råd til kommende studenter, hva ville det vært?

Vær service innstilt, positiv, blid og hjelpsom.

Vil du anbefale unge å ta en utdanning innen fotpleie?

Dette er et yrke som ikke vil forsvinne, og behovet for dyktige fotpleiere er stort. Kundene blir alltid så takknemlig for behandlingen de få, siden dette er vanskelig å ordne på selv.
Les mer om Fotpleier

Bestill mer informasjon


Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Tone Lise Akademiet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*