Vis studentum.no som: Mobil

Studentbolig i Trondheim

Studenthybel Trondheim

Å finne et sted å bo i Trondheim er enkelt – enten du vil bo med mange eller med få, sentrumsnært eller nært natur og friluftsliv. Her finner du de ulike alternativene for leie av bolig som student i Trondheim, alt etter ditt eget behov.

Les mer på Studytrondheim.no

Bo privat

Private leiligheter og hybler finnes over hele Trondheim. Nettsider som Finn.no og Hybel.no har mange annonser for forskjellige steder. Priser og størrelser varierer, men som regel finner man de billigere leilighetene litt i utkanten av byen. Det kan være lurt å undersøke beliggenheten til leiligheten før man flytter dit. Ved hjelp avkartet vårtkan man se hvor leiligheten ligger i forhold til hva du trenger i byen.

Finn bolig med Sit

Studentboligene hos Sit finnes over hele byen, både midt i bykjernen, men også litt utenfor. Boligene varierer i størrelse i alt fra Ettroms-hybler til kollektiver på 15 personer. Sit jobber for studenter og sørger for at du får det gode leieforholdet du trenger, enten du nettopp er flyttet til byen eller du trenger et nytt sted å bo.

Singsaker studenterhjem

Singsaker Studenterhjem ligger sentralt plassert på Singsaker, bare fem minutter unna campus Gløshaugen. Trehuset har 110 beboere som alle er med på å drifte huset. Leien inkluderer alle måltider, og er derfor litt høyere enn andre studentbyer. Studenterhjemmet drives for og av studentene. Alle beboere plikter til å jobbe 48 timer, men de fleste har lyst til å jobbe mer.

Voll studentby

Som andre studentbyer kan Voll studentby by på en rekke forskjellige kollektiver og hybler. Kollektivene på fire, sju, åtte eller 14 personer gjør at man finner noe for enhver smak. Voll studentby er plassert litt utenfor byen – nærmere Dragvoll, og er perfekt for de som vil ha kort avstand til campus Dragvoll.


Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 01.03.2018

Fritidsaktiviteter i Trondheim

Trondheim er en by hvor både småby- og storbyfølelsen er å finne side ved side. Her er noen forslag til hva du kan gjøre på fritiden som student i Trondheim.

Les mer
Sist oppdatert: 01.03.2018

Tips til ny student i Trondheim

Som ny student har man mange spørsmål om hvordan livet som student er. Her har Study Trondheim samlet noen greie tips om hvordan man klarer seg som student i Trondheim.

Les mer
Sist oppdatert: 12.03.2018

Studentfrivilligheten i Trondheim

Trondheim er frivillighetshovedstaden i Norge. Uansett hva du har lyst til å gjøre finner du en organisasjon som trenger akkurat deg. For en uforglemmelig studietid – engasjer deg! 

Les mer
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*