Vis studentum.no som: Mobil

Snorre anbefaler Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen til alle som vil studere kiropraktikk

kiropraktorutdanningSkandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna har utdannet kiropraktorer siden 1983 og er i dag Skandinavias største og eldste kiropraktiske institusjon. Skolen ligger 15 minutter utenfor Stockholm City, i bydelen Solna.

Som mange andre norske studenter, har Snorre Fjågesund studert kiropraktikk i Stockholm. Han anbefaler skolen til alle som vil bli kiropraktor.

–  Dersom jeg var student i dag og skulle studere kiropraktikk, hadde jeg definitivt valgt å studere ved Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen, sier Snorre.

Han fremhever mange fordeler med å velge å studere i Sverige, blant annet at norsk og svensk helsevesen er ganske likt og at reiseveien hjem til Norge er kort.

– Og så skal det jo nevnes at Stockholm er en helt fantastisk by.

Skandinaviska Kiropraktorhögskolan driver forskning i samarbeid med noen av Sveriges mest respekterte medisinske forskningsinstitusjoner og universitetssykehus. Skolen har som mål å være en utdanningsinstitusjon av høy internasjonal klasse.

–  Skolen tar inn mange eksterne forelesere til de forskjellige fagene/kursene, noe som både er motiverende og lærerikt. Den har også et flott læringsmiljø i tillegg til at de har en ledelse som har studentene i fokus, sier Snorre.

Snorre forteller at jobben som kiropraktor er variert. Han kombinerer den med å jobbe som daglig leder på en CrossFit box.

– Pasientene jeg behandler som kiropraktor, har ulike diagnoser og plager. Det gir mange interessante utfordringer. I tillegg jobber jeg med kunder som vil gjøre rehabilitering eller bare vil komme i bedre form.

Snorre fikk den Skandinaviska Kiropraktorhögskolan anbefalt av venner som hadde studert der tidligere. Derfor var det et enkelt valg for ham å søke der.

– Jeg har kun positive ord å si om kiropraktorstudiene ved den Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Studietiden er motiverende, utfordrende, lærerik og spennende, sier han.

Her er Snorres råd til de som er interessert i kiropraktorstudiet i Sverige:

  • Ta en titt på skolens hjemmeside og Facebook for å få et inntrykk av skolen
  • Spør om å få komme på besøk til skolen
  • Bli med på en forelesning og ta en runde på skoleklinikken for å få et helhetlig inntrykk av hvordan studiet ser ut


Les mer om Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen

Bestill mer informasjon


Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!