Vis studentum.no som: Mobil

Gode muligheter for Hud- og kroppsterapeuter!

Bli kjent med Anita Flølo, rektor / hovedfaglærer innen Hud- og kroppsterapeut på Beauty Hudpleieskole. Hun anbefaler utdanning innen hudterapi for alle som har interesse for faget.

Hvem er du?

Mitt navn er Anita Flølo, jeg er rektor/hovedfaglærer innen Hud- og kroppsterapeut. Beauty Hudpleieskole utdanner Cidesco Internasjonale studenter. Dette er den høyeste kvalifiseringen og eksamen du kan oppnå innen bransjen i Europa.

Hva slags bakgrunn har du?

Jeg ble utdannet som Hud- og kroppsterapeut ved Hudpeleiakademiet i 1992/93. I ettertid har jeg tatt en rekke kurs innen problemhud og antiage-behandlinger og mage/tarm-lidelser i Norge, Spania og Frankrike. Jeg har flere avanserte apparatkurs kurs i Norge og utlandet innen kropp og ansikt fra bransjen og gjennom leger. Jeg er også utdannet Aromaterapeut og NLP Coach. Videre Farge & stilanalyse.

Jeg har i en periode på 12 år drevet egne Spa-salonger og medisinsk klinikk både i Oslo og på Vestlandet, hvor jeg har jobbet med mange ulike maskiner i kombinasjon med kjemiske syrer og resultatorienterte spesialbehandlinger. Jeg har utført makeup-oppdrag for fotografer og til spesielle tilstelninger. 

Jeg har vært daglig leder i to store salonger i Oslo. Jeg har også i noen år jobbet innenfor Esthetique- og Parfymelle-kjeden. Jeg har jobbet på leverandørsiden som prosjektsjef for Cosmeceuticals merker og vært hovedansvarlig for kurs og kursmateriell i flere av de store innovative klinikkmerker i Norge. Ved siden av har jeg i 3 år skrevet fag for blant annet Esthetique-magasinet og avisspalter. Jeg har også skrevet produktanbefalinger for flere av de store innovative parfymerimerkene på markedet.

Få et innblikk i studiehverdagen på Hud- og kroppsterapeut i denne videoen!

Hva er den største fordelen med hudterapeut-utdanningen slik du ser det?

Liker du å jobbe tett på mennesker i alle aldre og ha varierte dager, er dette en fin utdannelse. Det er lærerikt, spennende og det krever at du holder deg oppdatert i en bransje hvor det hele tiden kommer nye ting. Du må trives i litt tempo og vite at du både er en omsorgsperson, skjønnhetsbehandler, teamarbeider og veileder, der det krever at du selv er tilstede og alltid ønsker å gi det lille ekstra. Lytte til dine klienter og skreddersy gode program og prosedyrer! Det er en fordel med litt lidenskap for faget og mennesket i sin helhet. Dessuten er det mye forskjellig du kan jobbe med.

Hvem er den typiske Tone Lise Akademi-studenten?

Jeg er ny på Tone Lise Akademiet og er usikker på hva som er typisk TLA-student, men tenker de er ganske like studentene jeg hadde på skolen i Christian Krohgsgate. De er stort sett opptatt av hud og kropp og liker å jobbe med mennesker. Det er en dagskole hver dag i ett år, og den krever at du er på skolen og jobber flittig gjennom året!

Hva skal til for å lykkes som hudterapeut?

Jobb flittig, vær nysgjerrig og velg din vei. Hva er du god på og hva velger du å eventuelt spesialiserer deg på. Oppdater deg og ta kurs etter endt utdannelse. Kom i gang med å utøve det du har lært rett etter skolen, enten som ansatt eller selvstendig næringsdrivende. Finn noe du selv lader egne batterier på, siden dette er et yrke hvor du gir mye av deg selv.

Tone Lise Akademiet

Vil du anbefale unge å ta en utdanningen innen hudterapi?

Ja. Er du flink og har interesse for faget, er det ikke vanskelig å få jobb. Vi har mange unge og godt voksne på skolen. Likevel tenker jeg at det er en fordel å være passert 20 år.Les mer om Tone Lise Akademiet

Bestill mer informasjon


Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Tone Lise Akademiet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*