Vis studentum.no som: Mobil

Gjør suksess som personlig trener

Møt Angela som følte hun var på feil sted. Etter endt SAFE- utdanning gjør hun suksess som personlig trener og hjelper nå andre til å få det bedre gjennom sitt nye heltidsyrke. Les og la deg inspirere!

SAFE education er Nordens største innen utdanning for deg som vil jobbe med trening og bidra til at andre presterer og får det bedre ved målrettet trening.

Velg mellom utdanning til Personlig trener – Gruppetreningsinstruktør – Kostholdsrådgiver- videreutdanninger

Navn:  Angela Meja
Alder:  22
Yrke: Personlig trener
Arbeidssted: SATS ELIXIA Bergen  
Livsmotto: Inspirere andre til å utvikle seg selv!

Hvorfor utdannet du deg til PT?

Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe med mennesker. Det å hjelpe andre til å bli en bedre utgave av seg selv ved å forbedre fysisk og psykisk helse gir meg mye glede og en meningsfull tilværelse.

Hva fikk deg til å ta steget og starte på SAFE utdanning?

Det er egentlig noe jeg alltid har tenkt på. Jeg har studert markedsføring, men det var ikke helt rett for meg. Nå er jeg på riktig sted!

Fortell litt om utdannelsen din. Hva lærte du på SAFE?

Jeg lærte utrolig mye mer enn det jeg trodde jeg skulle lære! Foreleserne var ikke bare lærere, men gode støttespillere som jeg merket at hadde et stort ønske om at vi skulle lykkes. Jeg har etter utdanningen forandret totalt synet mitt på trening. Tidligere testet jeg bare ting ut og forsøkte å kopiere andre. Nå har jeg bedre helhetsforståelse av hva og hvorfor jeg gjør ting.  

Det jeg husker best var praksisen min. Etter å ha fått møte reelle kunder, slik man gjør som PT, fikk vi en vurdering av lærer på hvordan vi presterte. Læreren min sa jeg gjorde alt rett og var flink, men at skulle jeg lykkes måtte jeg våge stole på det selv. Ettersom jeg hadde stor tillit til denne personen valgte jeg å stole på det. Det har hjulpet meg masse!

Fortell litt om hvordan du fikk jobb etter endt utdanning.

Jeg måtte stå på litt i søknadsprosessen, skrev flere søknader og kom på et jobbintervju der jeg helst ville jobbe. Først fikk jeg avslag. Men jeg gav ikke opp! Jeg hang på den i halvannen måned til jeg til slutt fikk ja. Siden jeg fikk drømmejobben har jeg prøvd å bevise at de ikke har tatt feil ved å satse på meg.

Hvordan klarte du å gjøre jobb (trening) til et heltidsyrke?

Ved å være tilgjengelig, sosial og hardtarbeidende. Der jeg jobber kan jeg kontakte nye medlemmer som har fått to PT- timer gratis. De fleste kundene jeg har nå møtte jeg på denne måten.

Hvor mye jobber du? Kan du leve av dette?

Jeg har levert 90-100 timer de siste månedene i 2016 og dette genererer en månedslønn som jeg kan leve godt av. Nå jobber jeg veldig mye, ofte fra tidlig morgen til sent på kveld. Målet er å ha en mer normal arbeidsdag, men jeg er forberedt på å måtte ofre en del av egen tid for å komme dit. Heldigvis er det det en gøy jobb og masse positiv energi på arbeidsplassen.  

Hva er det beste med å jobbe som PT?

Det beste med å jobbe som PT er å se hvor utrolig glade folk blir av å mestre ting som jeg kan hjelpe dem med. For noen er det en seier å bare tørre å være i studio på egenhånd eller delta på en gruppetime. Å se resultater hos kundene er en bonus!  

Hvilken drivkraft og hvilke egenskaper mener du er det viktigste for å lykkes som PT?

For å lykkes må du ha stor tro på deg selv. Du kommer ingen vei uten det. Vær veldig imøtekommende overfor andre mennesker du møter. For å få muligheten å hjelpe de må du selge deg inn. Dette er i bunn og grunn et salgsyrke.
For å lykkes må du dessuten være villig til å ofre mye i starten. Selv liker å sette meg høye mål. Det tror jeg er viktig for en PT som vil lykkes.

Hva vil du si til andre som vurderer å bli Personlig trener?

Når du bestemmer deg, gå 100% inn for å lykkes! Du må være ekstremt tilstede både under utdanningen og senere når du skal starte i jobb, dersom du vil jobbe heltid med dette. Hvis du er glad i trening vil utdannelsen din uansett ikke være bortkastet. Har du kunnskap vil du prestere bedre!

SAFE education

Vil du vite mer om hvordan du kan utdanne deg til personlig trener? Ta kontakt med SAFE på info@safe-education.no eller 23 30 70 80  Les mer om SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

Bestill mer informasjon


Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*