Vis studentum.no som: Mobil

Det er alltid hyggelig å komme på høyskolen!

steinerhøyskolen logo

Hvem: Linn Mikalsen
Hvor: Steinerhøyskolen
Hva: Barnehagelærerutdanning

Hvorfor søkte du på akkurat denne utdanningen og skolen?

Jeg har jobbet fem år i en steinerbarnehage, og ønsket en pedagogisk utdannelse. Flere jeg kjenner har gått her og de har bare hatt gode ting å si, så når jeg var klar for å studere var ikke valget så vanskelig. Siden jeg har jobbet i barnehage var det naturlig at det ble førskolelærerutdanningen. Steinerhøyskolen er et godt alternativ til den offentlige førskolelærerutdanningen, og det er flott at de tilbyr et alternativ.

Hvordan ser en vanlig studiedag ut?

Studiedagen er fra kl. 09.00-15.00. Vi har undervisning hele dagen. Dagene er veldig varierte siden vi har periodeundervisning med forskjellige fag i hver periode. Vi har en god lunsjpause midt på dagen hvor man kan få kjøpt god økologisk og biodynamisk mat i høyskolens kantine.

Hva liker du best ved studiet?

Det at man får bruke mange sider av seg selv. Vi har mye teori, men også en del kunstfag, praktiske- og pedagogiske øvelser. Man blir kjent med seg selv på en annen måte gjennom det praktiske i kunstfagene, enn det man gjør gjennom bare teori.

Hvordan er studiemiljøet og samholdet på Steinerhøyskolen?

Det er veldig bra! Siden det er en liten høyskole, blir man godt kjent og ivaretatt. Alle kjenner alle, og det er alltid hyggelig å komme på høyskolen. Gjennom det å ha noe felles undervisning på tvers av klassene, skaper det et godt samhold, og et bra studie- og læringsmiljø.

Hva ser du for deg å gjøre etter utdanningen?

Jeg er heldig og har allerede en stilling i den barnehagen jeg jobbet i før studiestart, så det blir å jobbe i barnehage. På sikt kan jeg tenke meg å bygge videre på bachelorgraden min med mastergradsstudier i spesialpedagogikk eller pedagogikk, ved UiO.

Hvis du skulle gitt tre viktige råd til kommende studenter, hva ville det vært?

  1. Gled deg til å starte!
  2. Vær åpen for nye tanker.
  3. Og nyt studenttilværelsen!

Vil du anbefale Steinerhøyskolen til andre?

Absolutt, det vil jeg!Les mer om Steinerhøyskolen

Bestill mer informasjon


Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Steinerhøyskolen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!