Vis studentum.no som: Mobil

Derfor velger studentene Fredrikstad FagAkademi

Fredrikstad FagAkademis studenter er etterspurte i næringslivet, og flere får jobb før studiet er ferdig. Les om hvilke erfaringer noen av skolens tidligere studenter har hatt under og etter utdanningen her!

Derfor valgte Elisabeth oss

Jeg valgte å starte på FFA for få utdanning i praktisk regnskap. Fagskolens metode med å jobbe praktisk med programvaren underveis i studiet passet veldig godt med min måte å lære på.

Derfor valgte Erik oss

Jeg valgte FFA fordi jeg ville ha en praktisk utdanning hvor jeg kunne dra nytte av min interesse for faget under utdanningen. Studiehverdagen hos FFA er svært givende. Jeg føler for første gang at studentene er skolens høyeste prioritet.

Heidi gikk rett i jobb

Jeg jobber i dag som kontor-/ regnskapsmedarbeider på Mekonomen verksted. Min jobb består bl.a. av bilagsføring, avstemming, kundebehandling og annet forefallende kontorarbeid. En praktisk utdanning fra FFA hjalp meg å komme raskt i gang med den nye jobben.

Jeanette gikk rett ut i jobb

Jeg fikk drømmejobben og er i dag ansatt som regnskaps- og administrasjons- medarbeider for AS Batteriretur. Fantastisk skole med utrolig flinke lærere som bryr seg om studentene. De inkluderer alle og skaper et godt miljø på skolen.

Derfor valgte Anja oss

Jeg valgte å gå Reiseliv fordi FFAs måte å lære på passer perfekt for meg, og fordi jeg ikke hadde generell studiekompetanse. Det å lære yrket på en praktisk måte passer fint for meg og på skolen har vi gode og praktiske måter å lære stoffet på.

May Elena gikk rett ut i jobb

Jeg er veldig fornøyd med valget mitt om å starte på FFA, det var et utrolig flott og lærerikt år. Vi hadde mye praktisk arbeid, og det vi lærer er veldig relevant for arbeidslivet. Nettopp dette har jeg hatt stor nytte av i min jobb hos Ving.

Linn fikk drømmejobben

Studiet på Fredrikstad FagAkademi ga meg drømmejobben. I dag jobber jeg med å føre regnskap for Accountor Fredrikstad. Året på skolen var fantastisk, med fantastiske og støttende lærere og medelever. Jeg drar veldig godt nytte av den praktiske opplæringen jeg fikk i studiet nå som jeg har gått ut i arbeidslivet. Takk FFA!

Therese gikk rett i jobb

Jeg fikk jobb som regnskapsmedarbeider hos AS Frankering og kopiservice. Arbeidesoppgavene består av regnskap, lønn, fakturering og sentralbord. Den praktiske vinklingen etter tre semester gjorde at jeg kunne gå rett ut i jobb og være produktiv fra dag en.

Jurgen gikk rett ut i jobb

Etter utdanningen hos FFA gikk jeg rett i jobb som IT-konsulent det første året. Senere ble jeg teamleder for Atea/HCL/DNB via Academic work. En praktisk utdanning hjalp meg å komme raskt i gang i den nye jobben.

Både du med og du uten studiekompetanse kan søke studieplass ved Fredrikstad FagAkademi. Bli en av oss du også. Vi starter opp i februar og september 2018.Les mer om Norges Fagakademi

Bestill mer informasjon


Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Norges Fagakademi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

*