Fagområde
Utdanningstype
Sted

Norsk språk og samfunnskunnskap for utenlandske studenter - Årsstudium

Høgskolen i Telemark
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Utdanningsinstitutt: Høgskolen i Telemark
Type utdanning: Bachelor og lavere
NOKUT-godkjent: Ja

Norsk språk og samfunnskunnskap for utenlandske studenter - Årsstudium

Norsk språk og samfunnskunnskap for utanlandske studentarNorsk språk og samfunnskunnskap for utenlandske studenter

Dette studiet er et tilbud til utenlandske studenter som mangler kunnskap og kompetanse som kreves for å kunne studere ved norske høgskoler og universiteter.

Kontakt Høgskolen i Telemark for mer informasjon

Det kommer til å bli lagt særlig vekt på å gi studentene gode allmennkunnskaper i norsk språk. Studiet skal samtidig gjøre det lettere for studentene å finne seg til rette i det norske samfunnet.

Opptakskrav/Søknad

Studiekompetanse fra hjemlandet med tilleggskrav, bl.a. engelsk, etter nærmere retningslinjer. Det kreves ikke forkunnskaper i norsk.

Studiepoeng

60

Høgskolen i Telemark

Høgskolen i Telemark

Høgskolen i Telemark  Veien til sterkere opplevelser!

Med 6500 studenter er Høgskolen i Telemark (HiT) en av de største statlige høgskolene. HiT har studiesteder i Bø, Notodden, Porsgrunn og Rauland – og er en av høgskolene i landet med bredest studieportefølje.

Høgskolen i Telemark tilbyr over 60 ulike studier på alle nivåer: Fra årsstudier via fordypningsstudier og profesjonsutdanninger til studier på bachelor-, master- og doktorgradsnivå. Velger du Høgskolen i Telemark vil du møte et rikt og variert faglig og sosialt miljø. 

Kontakt Høgskolen i Telemark i dag!

Et stykke Norge i miniatyr

Telemark kan by på allsidige naturopplevelser, et rikt arbeidsliv, spennende kulturliv og mye mer. Med storslåtte fjellvidder og en glitrende skjærgård betegnes Telemark fylke ofte som et stykke Norge i miniatyr. I Telemark har du nærhet til alt; enten du velger bygda, småbyene eller storbyregionen Grenland.

Over 60 ulike studier

Høgskolen i Telemark tilbyr over 60 studier innen følgende utdanningsområder:

  • Helse- og sosialfag
  • Lærer og barnehagelærer (barnehagelærer)
  • Ingeniør og teknologi
  • Kunst, design og tradisjonskunst
  • Natur og miljø
  • Informatikk, økonomi og administrasjon
  • Kultur, språk og historie
  • Idrett, kroppsøving og friluftsliv

 

Høgskolen i Telemarks studiesteder


I Bø får du nær faglig oppfølging fra foreleserne. Her står dørene åpne for engasjerte studenter både hos forelesere, ledelse og studieveiledere. I Bø kryr det også av muligheter for å engasjere deg i noe du er interessert i, samt til å bygge nye vennskap gjennom fellesopplevelser. Ved siden av høgskolen finnes også flere utendørs idrettsanlegg. 

Notodden
På Notodden studerer du i eksotiske omgivelser med god plass til deg og dine studievenner. Her kan du drive med snowboard, sandvolleyball, kroki eller ta en tur i naturskjønne omgivelser langt fra storbyens larm og hektiske liv.

Porsgrunn
I Porsgrunn har Høgskolen i Telemark sitt største studiested med totalt 2300 studenter. Miljøet er likevel lite nok til at avstanden mellom student og ansatt ikke er for stor. Her kjenner man hverandre!

Rauland
Institutt for folkekultur ligger i Rauland i Vinje kommune, midt mellom Oslo og Bergen. Instituttet har nasjonalt hovedansvar for høyere utdanning innen tradisjonskunst, folkemusikk og folkekunst.

Ta deler av studiet i utlandet

Høgskolen i Telemark samarbeider med en rekke spennende studiesteder i utlandet. Du kan dra på utveksling til mange land i Europa og Nord-Amerika, eller hva med Japan, Nepal eller Kina?

Høgskolen i Telemark

plus Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Telemark

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Telemark

Høgskolen i Telemark

Sted
Postboks, 203
3901 Porsgrunn

Tlf: 35 02 62 00
www.hit.no

Kontakt
OMTALER
Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!