Videre- og etterutdanning

Innsikt og analyse (masteremne)

Varighet
1 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Innsikt og analyse (masteremne)

Hvorfor studere innsikt og analyse?

Den store utfordringen for mange virksomheter er å vite hvordan man skaper, utvikler og implementerer gode innovasjoner eller endringer. Innsikt – å bli kjent med egne ansatte, konkurrenter, kunder eller brukere er ofte det beste stedet å starte. Det handler om å ha innsikt i hva de ansatte, kundene eller brukerne dine faktisk er ute etter. I tillegg er det viktig å være dyktige på måling og analyse av arbeidet. Dersom dette er på plass danner dette et godt grunnlag for ulike innovasjons- og endringsprosesser. Dette emnet har fokus på å gjøre studentene i stand til å løse slike utfordringer ved at de lærer å same inn informasjon og analysere og tolke denne.

Emnet er obligatorisk i Executive Master of Management.

Dette lærer du

Innsikt og analyse gir innføring i hvordan hente inn og ta i bruk ulike typer av informasjon og data for innsiktsfulle analyser av ulike typer virksomheters og organisasjoners situasjon, resultat og behov for tiltak. Emnet tar også for seg hvordan ulike typer av informasjon og data kan ses i sammenheng og betydningen av å kritisk vurdere analysers verdi for egen virksomhet.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights