Master

Master i simulering og visualisering

NTNU, i Ålesund
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master i simulering og visualisering

Simulering- og visualiseringsteknologi brukes i alt fra å trene på nødsituasjoner i et fly, kirurgiske inngrep, til evakuering ved naturkatastrofer. Hensikten er å skape et forenklet digitalt miljø hvor vi kan teste ulike scenarier før vi starter prosesser eller utvikling. Spillteknologi og virtuell virkelighet brukes for å skape realistiske treningsarenaer. I dette masterprogrammet blir du ekspert i simulering og visualisering for bruk i mange fagfelt.

Du lærer kunstig intelligens, maskinlæring, svermintelligens og programvarearkitektur. Målet er å utdanne innovative ingeniører som kan løse komplekse problemstillinger. Masterprogrammet er et internasjonalt studieprogram som undervises på engelsk. Her får du medstudenter fra hele verden, og mulighet til å etablere et internasjonalt nettverk. Studiet gjør deg i stand til å jobbe i Norge, og resten av verden.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights