Master

Drama og teater - masterstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Drama og teater - masterstudium

Er du opptatt av teatrets evne til å berøre, gi innsikt og skape endring? Ønsker du å utvikle og styrke din faglige kompetanse innen drama- og teaterfag og anvende det i praksis? Vil du oppdatere deg på scenekunstens forskningsfront? Da er masterstudiet i drama og teater ved NTNU studiet for deg.

Masterprogrammet i drama og teater ved NTNU har fokus på de mange ulike kontekstene teater i dag inngår i. Du lærer om nyere teatervitenskapelige perspektiver, dramaturgi, kunstnerisk utviklingsarbeid, drama- og teaterpedagogiske metoder og praksiser, og om bærekraftig teaterarbeid. Gjennom studiet får du verktøy til å utvikle egne kunstneriske og faglige interesser og engasjement.

Mange tidligere studenter arbeider ved ulike teatre og kulturinstitusjoner, lokalt såvel som nasjonalt. Andre studenter etablerer egne prosjekter, eller bruker drama og teater som metode i arbeid med mennesker i ulike sammenhenger og livssituasjoner.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights