Videre- og etterutdanning
5,0 (2 Omtaler)

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Varighet
8 måneder
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Delbetalinger
Pris
122 000 NOK
Undervisningsform
Nettbasert med samlinger
Neste startdato
Høst og vår Se detaljer
Varighet
8 måneder
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Delbetalinger
Pris
122 000 NOK
Undervisningsform
Nettbasert med samlinger
Neste startdato
Høst og vår Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Kosmetisk dermatologisk hudpleieutdanning for sykepleiere

Senzie Akademiet er eneste skole i Norden som tilbyr en komplett utdanning i kosmetisk dermatologisk hudpleie.

Kosmetisk dermatologisk sykepleier er tilrettelagt for sykepleiere som vil jobbe i og med hudhelse eller kosmetiske behandlinger i hud- eller kosmetiske klinikker. For å være kvalifisert til opptak kreves fullført og bestått sykepleierutdanning/bachelorgrad i sykepleie.

Vår kosmetisk dermatologiske hudpleieutdanning gir ikke raske løsninger, og det er essensielt – om du skal bli en dyktig kosmetisk dermatologisk sykepleier – at du har basiskunnskaper om hudpleie og hudtilstander før du begir deg ut på kosmetiske behandlinger som laser, fillere og mesoterapi.

Om studiet

Studiet går over 8 måneder i 8 moduler. Utdanningen er 70% nettbasert. Studiet dekker de mest aktuelle behandlingene og lærerstaben består av høyt kvalifiserte leger og sykepleiere. Du vil utføre praktisk hudanalyse, og bruke moderne teknologi – som den moderne analysemaskinen Visia. Dette er et kjent verktøy hos mange moderne klinikker og plastisk kirurgisentre i Norge.

Del 1

Første del av studiet består av dermatologi og hovedsaklig nettbasert undervisning. Her lærer du blant annet om generell hudpleie, kjemiske peelinger, hudhelse, salg/kundebehandling og mange praktiske ferdigheter.

Del 2

Andre del av studiet inneholder mer medisinske og kosmetiske behandlinger som avansert kjemisk peel, laser/IPL, fillere, toxin, microneedling og mesoterapi. I denne delen av studiet er det teori og praksis med noe fremmøte på Senzie Akademiet.

Etter endt utdanning ved Senzie Akademiet må man påregne videre bransjekurs fra ulike leverandører/tilbydere i produkter, teknikker/behandlinger, maskiner, fillere og evnt. toxin.

Bøker og pensum

Alle pensumbøkene er på engelsk, men du besvarer alle oppgaver på norsk. Det vil være noe undervisning på engelsk. Det er mye kjøp og salg av brukte bøker på vår lukkedeFacebookgruppe SenZie. Alle studenter får tilsendt oppdatert pensumliste i god tid før studiestart.

Noen av bransjens mest anerkjente leger og sykepleiere som forelesere

Vi bruker meget anerkjente forelesere på studiet. På Kosmetisk dermatologi-utdanningen bruker vi leger og sykepleiere som jobber både i det offentlige og private helsevesenet her i landet.

Vi henter også inn internasjonale forelesere, som dr. Christian Jurist og dr. Kieren Bong– som er spesialist i estetiske behandlinger. Vi har blant annet hudlege Dr. Miray Al Mustafa som foreleser på Senzie Akademiet. Hun er en av Norges mest anerkjente hudleger.

Bransje i kontinuerlig endring

Vår utdannelse gir en grundig og god akademisk plattform innenfor det kosmetisk dermatologiske fagområdet. Etter endt utdanning ved Senzie Akademiet må man påregne videre bransjekurs fra ulike leverandører/tilbydere i produkter, teknikker/behandlinger, maskiner, fillere og eventuelt toxin for å holde seg oppdatert - dette er en bransje som alltid er i endring.

Alle studenter/søkere er selv ansvarlig for å gjøre seg kjent med lover og regler for praktisering av behandlinger og utstyr i sitt land

NORFEM

Senzie Akademiet støtter NORFEM – Norsk Forening for kvalitet i estetisk medisin. Vi er opptatt av å heve kvaliteten og standarden i bransjen slik at alle som utøver dette yrket gjør det på en sikker, trygg og kvalitetsmessig måte.

Ta kontakt med oss for veiledning

Vi forstår at studievalget kan være vanskelig, og at det er viktig å ta et valg som er rett for deg. Vi anbefaler derfor alle som ønsker mer informasjon om våre utdanninger eller som bare er nysgjerrige å ta kontakt med oss.

Etter du har fylt ut kontaktskjemaet vil vi kontakte deg for personlig veiledning og informasjon. Dersom du allerede har noen spesifikke spørsmål, kan du skrive disse i kontaktskjemaet slik at vi kan svare på disse direkte. Vi ser frem til å høre fra deg!

For kontakt eller mer informasjon om Kosmetisk dermatologisk sykepleier , vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst og vår

  • Nettbasert med samlinger
  • Oslo

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav: Autorisert sykepleier

Dokumentasjon: Vitnemål og kopi autorisasjon sykepleierutdanning

Studiefakta, Tittel m.m

Tittel: Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Utdannelsen er en videre- / etterutdanning for sykepleiere

Studielengde: 8 måneder

Studiet inneholder følgende hovedtemaer:

  • Dermatologi, ansiktets anatomi og immuniologi
  • Hudpleie og grunnleggende hudbehandlinger
  • Kjemisk peel
  • Ernæring
  • Huden og stress, søvn, tarm og hormoner
  • Sol og solskader
  • Laser /IPL og laserbehandlinger
  • Booster behandling
  • Komplikasjoner ved laser og injeksjonsbehandlinger
  • Filler behandlinger
  • Toxin behandlinger
  • Mesoterapi behandlinger
  • Microneedling behandlinger
  • Kombinasjonsbehandlinger Salg og service
  • Digital markedsføring og SoMe
  • Salg og kundeservice

 

Studenten anbefales å hospitere ved en kosmetisk klinikk i løpet av utdannelsen.

Kostnader

Våre utdannelser er ikke i samarbeid med lånekassen, men vi tilbyr vår egen finansiering. Du kan avbetale studiet på ett eller to år.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kosmetisk dermatologisk sykepleier .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 2 omtaler
Skriv en skoleomtale
5/5
Anne-Grethe
15 sep 2014

- Jeg har i mange år arbeidet som daglig leder ved en plastisk kirurgisk klinikk i Oslo. Da jeg fikk tilbud om å være med å starte opp en hudklinikk med fokus på hudforbedring/h...

Vis hele omtalen
5/5
Vibeke Andersen
08 jan 2013

Anbefaler alle sykepleiere som vil jobbe innenfor hudpleie og kosmetisk/estetiske hudbehandlinger til å ta spesialutdannelsen; Hudpleie for sykepleiere. Studiet gir deg en forst...

Vis hele omtalen
Senzie Akademiet
Karl Johans gate 23
0159 OSlo

Eneste utdannelse innen hudpleie og kosmetisk dermatologi i Norden

Vårt studie i kosmetisk dermatologisk sykepleie inneholder hudpleie, dermatologi, kosmetiske behandlinger og medisinsk hudpleie. Vi har små klasser, noe som gjør at hver elev får tilstrekkelig oppfølging. Som et kvalitetsbevisst akademi er vi svært opptatt av at våre studenter tilegner seg...

Les mer og vis alle utdanninger ved Senzie Akademiet

Highlights