Culinary Arts Academy

i Le Bouveret (+ 1 studiesteder)
Få mer informasjon om skolen 👍

Culinary Arts Academy

Kokkeutdanning i Sveits

Har du ambisjoner om en vellykket karriere i kulinariske kunster og kokkefaget? Drømmer du om å bli blant de beste kokkene i bransjen? Culinary Arts Academy i Sveits gir deg verktøy til å klare nettopp det!

Culinary Arts Academy i Sveits er kjent som en av verdens fremste skoler for kokker og konditorer. Med campus i Le Bouveret, ligger skolen i hjertet av Europa, omringet av kulinariske tradisjoner fra både Italia og Frankrike.

Om utdanningene

Lange tradisjoner og moderne kjøkken kombinert med lidenskap og engasjement for det absolutt beste innen kokkefaget gjør at Culinary Arts Academy Switzerland gir deg alt du trenger for å skape en kreativ og kulinarisk karriere som kokk.  

Både konditor- og kokkeutdanningene kombinerer praktiske emner med lederskapskurs. Målet er at du skal utvikle de ferdighetene som er nødvendige for å bli en fremgangsrik internasjonal kokk eller konditor. Bachelorgradene inneholder også betalte praksisperioder hvor du får mulighet til å arbeide på noen av verdens fremste restauranter.

Velg mellom følgende utdanninger:

 
Etter endt utdanning har du:

  • 1 års arbeidserfaring
  • 2 anbefalingsbrev
  • En internasjonal anerkjent utdanning fra en av verdens høyeste rangerte kulinariske skoler

  
Karriere

Etter din tid på skolen får du utmerkede og fremgangsrike karrieremuligheter. Du blir blant annet en del av et globalt nettverk, bestående av over 20.000 Swiss Education Group-studenter.

Hvorfor bør du velge Culinary Arts Academy?

Grunnene til at du bør velge Culinary Arts Academy i Sveits er mange. De tilbyr state-of-the-art-trening og har moderne kjøkkenfasiliteter. Med små klasser, med bare 12 studenter i hver gruppe, får hver student den oppmerksomheten de trenger for å utvikle seg på kjøkkenet. Sveits er dessuten kjent for de fineste kulinariske tradisjoner, og drar nytte av fordelene ved å ligge midt i hjertet av Europa. I tillegg får du en svært verdifull kokkeerfaring gjennom skolens betalte praksisperioder.

Praksisplass på Michelin-restaurant

Praksisen ved The Culinary Arts Academy Switzerland kan gjennomføres på noen av de beste Michelin-restaurantene og 4-5-stjernes hotellene i Sveits. Skolen har som nevnt mange samarbeidspartnere, og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Delta på åpen dag 

Er du interessert i å studere ved Culinary Arts Academy? Skolen arrangerer åpen dag flere ganger i året hvor du har mulighet til å få den informasjonen du trenger for å ta ditt utdanningsvalg. Fly direkte fra Oslo, ta med en venn eller et familiemedlem og få en forsmak på det som kan bli din vei til drømmejobben. Kontakt skolen for mer informasjon.

Utdanninger som oppfyller lånekassens krav

Alle programmene oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.

Har du spørsmål om kostnader, innkvartering, studiene eller lignende? Skolen hjelper deg gjerne med svar på alle dine spørsmål. Kontakt Culinary Arts Academy her.


For kontakt eller mer informasjon om Culinary Arts Academy, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Culinary Arts Academy.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

Culinary Arts Academy

Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Tlf: 0046 (0) 8 533 324 18
swisseducation.no


Highlights